Apartmaji Bohinjskih 7


Dragi gosti,

poleg storitev v Hiši Bohinjskih 7, kot so wellness in fitness v popolni intimi (wellness in fitness sta zaradi covid-19 do nadaljnjega zaprta), brezplačen WiFi, brezplačno parkirno mesto, možnost pranja perila..., lahko kot gosti Hiše Bohinjskih 7 izkoristite še vrsto drugih ugodnosti in sicer:

 
POLETNE AKTIVNOSTI (pomlad - poletje - jesen 2021):

 • 20% popust na izposojo koles, kajakov ali kanujev, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo... pri ponudniku ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


OSTALE AKTIVNOSTI
 (veljavno celo leto):

 • 20 % popust na vstopnino v AQUAPARK (ob predložitvi kupona)(v času poletnih šolskih počitnic je popust 10 %).
 • 15 % popust na vstopnino v Solno sobo v AQUAPARK (ob predložitvi kupona).
 • 15 % popust na najem steze za bowling v BOHINJ PARK HOTEL (ob predložitvi kupona).


ZA GURMANSKE UŽITKE
 (veljavno celo leto):

 • 10 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v gostilni DANICA, Triglavska cesta. 60, Bohinjska Bistrica pri kampu (kupon predložite ob naročilu). V zimski sezoni odprto samo med počitnicami in ob vikendih. 


MEHKA MOBILNOST | KARTICA JULIJSKE ALPE: BOHINJ
 (od 1.4. do 31.10.2021):

 • Kartico "JULIJSKE ALPE: BOHINJ" lahko kupite vsi gosti Bohinjskih 7, ki pri nas prenočite vsaj dvakrat. Kartico lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih (glej zemljevid): 
      - TIC BOHINJSKA BISTRICA, Hotel Tripič, Bohinj Park Hotel, Kamp Danica.
 • Ugodnosti in cenik za 2021:
      - brezplačno parkiranje na večini parkirišč v Bohinju (velja samo za parkirno kartico),
      - brezplačni prevozi z avtobusi Arriva Alpetour v Bohinju,
      - brezplačen "hop-on hop-off" avtobus na Pokljuko v glavni poletni sezoni,
      - brezplačna vožnja s panoramsko ladjo po Bohinjskem jezeru,
      - brezplačen ogled korit Mostnice,
      - brezplačen ogled slapa Savice,
      - brezplačni ogledi muzejev v Bohinju,
      - brezplačne enosmerne ali povratne vozovnice za vlak,
      - brezplačna dovolilnica za uporabo vstopno-izstopnih mest,
      - 50% popust na avtobusno vozovnico na relaciji Bohinj - Ljubljana (prevoznik Arriva),
      - 20% popust na povratno vožnjo z nihalko na Vogel za individualne goste,
      - številne ostale ugodnosti.


BREZPLAČNI PREVOZI
 (do 19.6. do 26.9.2021):

 ZIMSKE AKTIVNOSTI
:

 • SKI PAKETI ZA VEČDNEVNO SMUČANJE z ugodnimi cenami za smučišče Vogel. Večdnevne vozovnice morate koristiti v zaporednih dnevih, torej brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča Vogel možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.

 • ATRAKTIVNI POSEBNI SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE VOGEL (sezona 2019/2020):
  Vsi posebni zimski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Velja samo ob direktni rezervaciji (ne velja pri rezervacijah preko agencij). Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Otvoritev sezone 2019/2020 (od začetka sezone do 20.12.2019): "plačate 2 dni, smučate 3 dni" - plačate dvodnevno smuko in vam podarimo brezplačen dodatni dan smučanja.
 • Družinski tedni v Bohinju (od 13.1. do 31.1.2020): vsi otroci do vključno 14. leta smučajo povsem brezplačno, ena ura brezplačne smučarske šole za družino (1 odrasel in 1 otrok), enkraten brezplačen vstop v Vodnem parku v Bohinjskih Bistrici za otroke. 
 • Teden večno mladih (od 1.2. do 7.2.2020): večdnevne smučarske karte za vse starejše od 60 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske delavnice ter popust na ceno nastanitve.
 • Odklop za dame na Voglu (od 2.3. do 8.3.2020): večdnevne smučarske karte za vse ženske nad 18 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske karving delavnice, apres ski koktajl na smučišču.
 • Smučajmo brezplačno v posezoni (od 16.3.2020 do konca sezone): večdnevne smučarske karte po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", 50 % popust na najem osnovne smučarske opreme (smuči, deska).
 • Pri vseh paketih veljajo tudi vse ostale ugodnosti, ki so jih deležni naši gosti: brezplačen ski-bus, cenejša smučarska šola, cenejša izposoja smučarske opreme, boni za aquapark, boni za gurmane ...

Vozovnice prejmete v apartmaju in se tako izognete čakalni vrsti. V primeru, da boste smučali pred vašo prijavo v apartma, vas vozovnice čakajo v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, telefon: 04 574 76 00), vendar morate to prej najaviti. Prosimo, da za nakup večdnevnih smučarskih kart javite vsaj 3 dni pred vašim prihodom!


SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE SORIŠKA PLANINA
 (sezona 2019/2020):
Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Soriški planini. 

 • Ponujamo vam cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Soriški planini. Večdnevne vozovnice morate koristiti v zaporednih dnevih brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Na voljo so vam tudi vsi posebni smučarski paketi (enaki paketi kot za smučišče Vogel). Vsi ti posebni smučarski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik).


DRUGE SMUČARSKE UGODNOSTI
 (sezona 2019/2020):

 • Uporaba brezplačnega ski-bus prevoza (vozni red in več informacij) na Vogel in na Soriško planino (storitev je na voljo od začetka do konca smučarske sezone) ob predložitvi Zimske kartice mobilnosti, ki jo prevzamete v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (javite nam vnaprej). Ski-bus postaja je locirana ob glavni cesti pred uvozom v naselje (pri žagi, 50 m stran od apartmaja).  Na voljo bo tudi brezplačni ski-bus na Pokljuko.
 • 20 % popust na izposojo smučarske opreme, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7). Cenik
 • 20 % popust na smučarsko šolo, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7). Cenik
 • Možnost spravila smučarske opreme direktno na smučišču Vogel za simbolično ceno pri ponudniku ALPINSPORT pri zgornji postaji nihajke.


ZIMSKA KARTICA MOBILNOSTI
 (od 1.11.2019 do 31.3.2020)

 • Basic kartica (kartica je za vse naše goste brezplačna): brezplačni smučarski avtobus in vsi redni avtobusni prevozi v Bohinju. 
 • Premium kartica (plačljiva kartica): poleg brezplačnih avtobusnih prevozov imate na voljo brezplačne oglede naravnih in kulturnih znamenitosti, popuste na zimske športne aktivnosti in še dodatne popuste pri ponudnikih).
 • Zimsko kartico mobilnosti dobite v TIC BOHINJSKA BISTRICA (glej zemljevid).
 • Več informacij: https://www.bohinj.si/mehka-mobilnost/zimska-kartica-bohinj/.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran