Apartmaji Bohinjskih 7


Dragi gosti,

poleg storitev v Hiši Bohinjskih 7, kot so wellness in fitness v popolni intimi (wellness je zaprt od 1.6. do 31.8.), brezplačen WiFi, brezplačno parkirno mesto, možnost pranja perila..., lahko kot gosti Hiše Bohinjskih 7 izkoristite še vrsto drugih ugodnosti in sicer:

 
POLETNE AKTIVNOSTI (pomlad - poletje - jesen 2019):

 • 20% popust na izposojo koles, kajakov ali kanujev, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo... pri ponudniku ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


OSTALE AKTIVNOSTI
 (veljavno celo leto):

 • 20 % popust na vstopnino v AQUAPARK (ob predložitvi voucherja)(na vrhuncu poletne sezone je popust 10 %).
 • 15 % popust na najem steze za bowling v BOHINJ PARK HOTEL (ob predložitvi voucherja)(na vrhuncu poletne sezone je popust 10 %).


ZA GURMANSKE UŽITKE
 (veljavno celo leto):

 • 10 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v gostilni DANICA, Triglavska cesta. 60, Bohinjska Bistrica pri kampu (voucher predložite ob naročilu). V zimski sezoni odprto samo med počitnicami in ob vikendih. 


MEHKA MOBILNOST | KARTICA JULIJSKE ALPE: BOHINJ
 (od 1.4. do 31.10.2019):

   • Kartico "JULIJSKE ALPE: BOHINJ" lahko kupite vsi gosti Bohinjskih 7, ki pri nas prenočite vsaj dvakrat. Kartico lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih (glej zemljevid): 
        - TIC BOHINJSKA BISTRICA, Hotel Tripič, Bohinj Park Hotel, Kamp Danica.
   • Ugodnosti in cenik za 2019:
        - brezplačno parkiranje na večini parkirišč v Bohinju,
        - brezplačni prevozi z avtobusi Arriva Alpetour v Bohinju,
        - brezplačen "hop-on hop-off" avtobus na Pokljuko v glavni poletni sezoni,
        - brezplačna vožnja s panoramsko ladjo po Bohinjskem jezeru,
        - brezplačen ogled korit Mostnice,
        - brezplačen ogled slapa Savice,
        - brezplačen ogled cerkve sv. Janeza,
        - brezplačni ogledi muzejev v Bohinju,
        - brezplačne enosmerne ali povratne vozovnice za vlak,
        - brezplačna dovolilnica za uporabo vstopno-izstopnih mest,
        - 50% popust na avtobusno vozovnico na relaciji Bohinj - Ljubljana (agencija Arriva Alpetour),
        - 20% popust na povratno vožnjo z nihalko na Vogel za individualne goste,
        - številne ostale ugodnosti.

 ZIMSKE AKTIVNOSTI
:


UGODNE SMUČARSKE VOZOVNICE ZA SMUČIŠČE VOGEL
 (sezona 2018/2019):

   • LAČNI VOGLAR, dnevne smučarske vozovnice z vključenim kuponom za gratis kosilo po izbiri (glavna jed po izbiri, sladica, čaj ali kuhano vino - v vrednosti 15 eur) v okrepčevalnicah Viharnik, Merjasec in Orlove glave, ki se nahajajo na smučišču Vogel. Cena smučarske vozovnice skupaj s kuponom za kosilo po izbiri:
        - 36 eur za odrasle (redna cena 45,50 eur, redna cena vozovnice brez kosila 32 eur),
        - 20 eur za otroke 6 - 14 let (redna cena 25 eur, redna cena vozovnice brez kosila 16 eur).
   • Ponujamo vam tudi cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Voglu, vendar morate večdnevne vozovnice koristiti v zaporednih dnevih, torej brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča Vogel možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
   • Preverite redne cene.


ATRAKTIVNI POSEBNI SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE VOGEL
 (sezona 2018/2019):

   • Vsi posebni zimski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Velja samo ob direktni rezervaciji (ne velja pri rezervacijah preko agencij). Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
   • Otvoritev sezone 2018/2019 (od začetka sezone do 21.12.2018): "plačate 2 dni, smučate 3 dni" - plačate dvodnevno smuko in vam podarimo brezplačen dodatni dan smučanja, brezplačen test smuči, brezplačen dodatni dan bivanja.
   • Družinski tedni v Bohinju (od 6.1. do 27.1.2019): vsi otroci do vključno 14. leta smučajo povsem brezplačno, ena ura brezplačne smučarske šole za otroke do 14. leta, enkraten brezplačen vstop v Vodnem parku v Bohinjskih Bistrici za otroke do 14. leta. 
   • Teden večno mladih (od 27.1. do 3.2.2019): večdnevne smučarske karte za vse starejše od 60 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske delavnice na temo varnega smučanja in 10 % popust na ceno nastanitve.
   • Odklop za dame na Voglu (od 3.3. do 10.3.2019): večdnevne smučarske karte za vse ženske nad 18 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačne smučarske karving delavnice, test smuči za prihodnjo smučarsko sezono, apres ski koktajl na smučišču.
   • Smučajmo brezplačno v posezoni (od 17.3.2019 do konca sezone): večdnevne smučarske karte po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", brezplačen najem osnovne smučarske opreme (smuči, deska).
   • Pri vseh paketih veljajo tudi vse ostale ugodnosti, ki so jih deležni naši gosti: brezplačen ski-bus, cenejša smučarska šola, cenejša izposoja smučarske opreme, boni za aquapark, boni za gurmane ...
   • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Voglu. 

Vozovnice prejmete v apartmaju in se tako izognete čakalni vrsti. V primeru, da boste smučali pred vašo prijavo v apartma, vas vozovnice čakajo v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, telefon: 04 574 76 00), vendar morate to prej najaviti. Prosimo, da za nakup smučarskih kart javite vsaj 3 dni pred vašim prihodom!


SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE SORIŠKA PLANINA
 (sezona 2018/2019):

   • Ponujamo vam cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Soriški planini. Večdnevne vozovnice morate koristiti v zaporednih dnevih brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
   • Na voljo so vam tudi vsi posebni smučarski paketi (enaki paketi kot za smučišče Vogel). Vsi ti posebni smučarski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik).
   • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Soriški planini


DRUGE SMUČARSKE UGODNOSTI
 (sezona 2018/2019):

   • Uporaba brezplačnega ski-bus prevoza na Vogel in na Soriško planino (storitev je na voljo od začetka do konca smučarske sezone) ob predložitvi Zimske kartice mobilnosti, ki jo prevzamete v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (javite nam vnaprej). Ski-bus postaja je locirana ob glavni cesti pred uvozom v naselje (pri žagi, 50 m stran od apartmaja). Oglejte si vozni red ski-busa. Na voljo bo tudi brezplačni ski-bus na Pokljuko.
   • Možnost spravila smučarske opreme direktno na smučišču Vogel za simbolično ceno pri ponudniku ALPINSPORT pri zgornji postaji nihajke.
   • 20 % popust na izposojo smučarske opreme, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
   • 20 % popust na smučarsko šolo, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


ZIMSKA KARTICA MOBILNOSTI
 (od 1.11.2018 do 31.3.2019)

   • Basic kartica (kartica je za vse naše goste brezplačna): brezplačni smučarski avtobus in vsi redni avtobusni prevozi v Bohinju. 
   • Premium kartica (plačljiva kartica): poleg brezplačnih avtobusnih prevozov imate na voljo brezplačne oglede naravnih in kulturnih znamenitosti, popuste na zimske športne aktivnosti in še dodatne popuste pri ponudnikih).
   • Zimsko kartico mobilnosti dobite v TIC BOHINJSKA BISTRICA (glej zemljevid).
   • Več informacij: https://www.bohinj.si/mehka-mobilnost/zimska-kartica-bohinj/.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran