Apartmaji Bohinjskih 7


Dragi gosti,

poleg storitev v Hiši Bohinjskih 7, kot so wellness in fitness v popolni intimi (wellness je zaprt od 1.6. do 31.8.), brezplačen WiFi, brezplačno parkirno mesto, možnost pranja perila..., lahko kot gosti Hiše Bohinjskih 7 izkoristite še vrsto drugih ugodnosti in sicer:

 
POLETNE AKTIVNOSTI (pomlad - poletje - jesen 2017):

 • 20% popust na izposojo koles, kajakov ali kanujev, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo... pri ponudniku ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


OSTALE AKTIVNOSTI
 (veljavno celo leto):

 • 20 % popust na vstopnino v AQUAPARK (ob predložitvi voucherja).
 • 15 % popust na najem steze za bowling v BOHINJ PARK HOTEL (ob predložitvi voucherja).


ZA GURMANSKE UŽITKE
 (veljavno celo leto):

 • 15 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v restavraciji TRIPIČ, Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica (voucher predložite ob naročilu).
 • 15 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v gostilni DANICA, Triglavska cesta. 60, Bohinjska Bistrica pri kampu (voucher predložite ob naročilu). V zimski sezoni odprto samo med počitnicami in ob vikendih. 


KARTICA GOST BOHINJA
 (od 1.4. do 31.10.2017):

 • Kartico Gost Bohinja lahko kupijo vsi gosti, ki v Bohinju prenočijo vsaj dvakrat in plačajo turistično takso. Kartico Gost Bohinja lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih (glej zemljevid): 
      - TIC BOHINJSKA BISTRICA, Hotel Tripič, Bohinj Park Hotel, Kamp Danica.
 • Ugodnosti in cenik za 2017:
      - brezplačno parkiranje v Bohinju,
      - brezplačni prevozi v Bohinju,
      - brezplačni prevozi s turistično ladjico,
      - brezplačen vstop v korita Mostnice,
      - brezplačen vstop k slapu Savice,
      - brezplačen vstop v vse muzeje v Bohinju,
      - brezplačen hop-on, hop-off avtobus na Pokljuko,
      - 50% popust na avtobusno vozovnico na relaciji Bohinj - Ljubljana (potovalna agencija Alpetour),
      - 50% popust na povratno vozovnico za vlak v/iz Bohinja,
      - 20% popust na povratno vožnjo z nihalko na Vogel za individualne goste,
      - številne ostale ugodnosti.

 ZIMSKE AKTIVNOSTI
:


UGODNE SMUČARSKE VOZOVNICE ZA SMUČIŠČE VOGEL
 (za smučarsko sezono 2016/2017):

 • LAČNI SMUČAR, dnevne smučarske vozovnice z vključenim kuponom za gratis malico (jed na žlico, jabolčni zavitek, čaj ali kuhano vino - v vrednosti 12 eur) v okrepčevalnicah Viharnik, Merjasec in Orlove glave, ki se nahajajo na smučišču Vogel. Cena smučarske vozovnice skupaj s kuponom za malico:
      - 31 eur za odrasle (redna cena 40 eur, redna cena vozovnice brez malice 30 eur),
      - 26 eur za 15 - 23 let in nad 60 let (cena je enaka kot pri redni ceni vozovnice brez malice),
      - 18 eur za otroke 6 - 14 let (redna cena 23 eur, redna cena vozovnice brez malice 16 eur).
 • LAČNI VOGLAR, dnevne smučarske vozovnice z vključenim kuponom za gratis kosilo po izbiri (glavna jed po izbiri, sladica, čaj ali kuhano vino - v vrednosti 15 eur) v okrepčevalnicah Viharnik, Merjasec in Orlove glave, ki se nahajajo na smučišču Vogel. Cena smučarske vozovnice skupaj s kuponom za kosilo po izbiri:
      - 34 eur za odrasle (redna cena 43,50 eur, redna cena vozovnice brez kosila 30 eur),
      - 20 eur za otroke 6 - 14 let (redna cena 25 eur, redna cena vozovnice brez kosila 16 eur).
 • Lahko vam tudi oblikujemo ski pakete za večdnevno smučanje na Voglu (minimalno tridnevno), kar je cenovno še bolj ugodno, vendar morate večdnevne vozovnice koristiti v zaporednih dnevih, torej brez prekinitev. Tako npr. štiridnevna karta prične veljati s prvim dnem vašega smučanja, ki ga določite sami, in velja 4 dni. Možnosti za povračilo ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Preverite redne cene.


ATRAKTIVNI SMUČARSKI PAKETI
 (v smučarski sezoni 2016/2017, smučišče Vogel):

 • Vsi posebni zimski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Velja samo ob direktni rezervaciji (ne velja pri rezervacijah preko agencij). Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Otvoritev sezone 2016/2017 (od začetka sezone do 22.12.2016): "plačate 2 dni, smučate 3 dni" - plačate dvodnevno smuko in vam podarimo brezplačen dodatni dan smučanja, brezplačen test smuči, brezplačen dodatni dan bivanja.
 • Družinski tedni v Bohinju (od 8.1. do 29.1.2017): vsi otroci do vključno 14. leta smučajo povsem brezplačno, ena ura brezplačne smučarske šole za otroke do 14. leta.
 • Teden večno mladih (od 30.1. do 5.2.2017): večdnevne smučarske karte za vse starejše od 60 let za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske delavnice na temo varnega smučanja, 20% popust v izbranih gostinskih obratih na smučišču Vogel.
 • Odklop za dame na Voglu (od 6.3. do 12.3.2017): večdnevne smučarske karte za vse ženske nad 18 let za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačne smučarske karving delavnice, test smuči za sezono 2017/2018, apres ski koktajl na smučišču, 20% popust v izbranih gostinskih obratih na smučišču Vogel.
 • Smučajmo brezplačno v posezoni (od 13.3.2017 do konca sezone): večdnevne smučarske karte za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", brezplačen najem osnovne smučarske opreme (smuči, deska), apres ski koktajl na smučišču, 20% popust v izbranih gostinskih obratih na smučišču Vogel.
 • V ponudbi je vključen wellness in fitness v popolni intimi (število brezplačnih obiskov je odvisno od dolžine bivanja pri nas).
 • Pri vseh paketih veljajo tudi vse ostale ugodnosti, ki so jih deležni naši gosti: brezplačen ski-bus, cenejša smučarska šola, cenejša izposoja smučarske opreme, boni za aquapark, boni za gurmane ...
 • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Voglu. 


Vozovnice prejmete v apartmaju in se tako izognete čakalni vrsti. V primeru, da boste smučali pred vašo prijavo v apartma, vas vozovnice čakajo v Turističnem društvu Bohinj, Triglavska c. 30, Bohinjska Bistrica, ki se nahaja ob glavnem križišču v Bohinjski Bistrici in sicer ob Gostilni Štrud'l - bela stavba pri Supermarketu Mercator (vendar morate to prej najaviti). Prosimo, da za nakup smučarskih kart javite vsaj 3 dni pred vašim prihodom!


DRUGE SMUČARSKE UGODNOSTI
 (za smučarsko sezono 2016/2017):

 • Uporaba brezplačnega ski-bus prevoza na Vogel (storitev je na voljo predvidoma do konca sezone) ob predložitvi čip kartice, ki jo prejmete v apartmaju. Ugodnost velja le v primeru, da se odločite za paket, ki vključuje smučarske vozovnice in nastanitev pri nas. Postaja je to sezono locirana ob glavni cesti pred uvozom v naselje (pri žagi, 50 m stran od apartmaja). Oglejte si vozni red ski-busa. Letos je novost tudi brezplačni ski-bus na Soriško planino in na Pokljuko.
 • Možnost spravila smučarske opreme direktno na smučišču Vogel za simbolično ceno pri ponudniku ALPINSPORT pri zgornji postaji nihajke.
 • 20 % popust na izposojo smučarske opreme, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
 • 20 % popust na smučarsko šolo, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
 • 10 % popust na smučarske karte za Soriško planino in Senožeta v Bohinju (ob predložitvi podpisane naročilnice, ki jo dobite pri nas). 


KARTICA SKI BOHINJ
 (NOVO, velja do 1.4.2017)

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran