Apartmaji Bohinjskih 7


Dragi gosti,

poleg storitev v Hiši Bohinjskih 7, kot so wellness in fitness v popolni intimi (wellness je zaprt od 1.6. do 31.8.), brezplačen WiFi, brezplačno parkirno mesto, možnost pranja perila..., lahko kot gosti Hiše Bohinjskih 7 izkoristite še vrsto drugih ugodnosti in sicer:

 
POLETNE AKTIVNOSTI (pomlad - poletje - jesen 2018):

 • 20% popust na izposojo koles, kajakov ali kanujev, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo... pri ponudniku ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


OSTALE AKTIVNOSTI
 (veljavno celo leto):

 • 20 % popust na vstopnino v AQUAPARK (ob predložitvi voucherja)(na vrhuncu poletne sezone je popust 10 %).
 • 15 % popust na najem steze za bowling v BOHINJ PARK HOTEL (ob predložitvi voucherja)(na vrhuncu poletne sezone je popust 10 %).


ZA GURMANSKE UŽITKE
 (veljavno celo leto):

 • 10 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v gostilni DANICA, Triglavska cesta. 60, Bohinjska Bistrica pri kampu (voucher predložite ob naročilu). V zimski sezoni odprto samo med počitnicami in ob vikendih. 


POLETNA KARTICA MOBILNOSTI GOST BOHINJA
 (od 1.4. do 31.10.2018):

 • Kartico Gost Bohinja lahko kupite vsi gosti Bohinjskih 7, ki pri nas prenočite vsaj dvakrat. Kartico Gost Bohinja lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih (glej zemljevid): 
      - TIC BOHINJSKA BISTRICA, Hotel Tripič, Bohinj Park Hotel, Kamp Danica.
 • Ugodnosti in cenik za 2018:
      - brezplačno parkiranje v Bohinju,
      - brezplačni avtobusni prevozi v Bohinju,
      - brezplačen "hop-on hop-off" avtobus na Pokljuko v glavni poletni sezoni,
      - brezplačna vožnja s panoramsko ladjo po Bohinjskem jezeru,
      - brezplačen ogled korit Mostnice,
      - brezplačen ogled slapa Savice,
      - brezplačni ogledi muzejev v Bohinju,
      - 50% popust na avtobusno vozovnico na relaciji Bohinj - Ljubljana (potovalna agencija Alpetour),
      - 50% popust na povratno vozovnico za vlak v/iz Bohinja,
      - 20% popust na povratno vožnjo z nihalko na Vogel za individualne goste,
      - številne ostale ugodnosti.

 ZIMSKE AKTIVNOSTI
:


UGODNE SMUČARSKE VOZOVNICE ZA SMUČIŠČE VOGEL
 (za smučarsko sezono 2017/2018):

 • LAČNI VOGLAR, dnevne smučarske vozovnice z vključenim kuponom za gratis kosilo po izbiri (glavna jed po izbiri, sladica, čaj ali kuhano vino - v vrednosti 15 eur) v okrepčevalnicah Viharnik, Merjasec in Orlove glave, ki se nahajajo na smučišču Vogel. Cena smučarske vozovnice skupaj s kuponom za kosilo po izbiri:
      - 36 eur za odrasle (redna cena 45,50 eur, redna cena vozovnice brez kosila 32 eur),
      - 20 eur za otroke 6 - 14 let (redna cena 25 eur, redna cena vozovnice brez kosila 16 eur).
 • Ponujamo vam tudi cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Voglu (minimalno tridnevne), vendar morate večdnevne vozovnice koristiti v zaporednih dnevih, torej brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča Vogel možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Preverite redne cene.


ATRAKTIVNI POSEBNI SMUČARSKI PAKETI
 (v smučarski sezoni 2017/2018, smučišče Vogel):

 • Vsi posebni zimski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Velja samo ob direktni rezervaciji (ne velja pri rezervacijah preko agencij). Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Otvoritev sezone 2017/2018 (od začetka sezone do 22.12.2017): "plačate 2 dni, smučate 3 dni" - plačate dvodnevno smuko in vam podarimo brezplačen dodatni dan smučanja, brezplačen test smuči, brezplačen dodatni dan bivanja.
 • Družinski tedni v Bohinju (od 7.1. do 28.1.2018): vsi otroci do vključno 14. leta smučajo povsem brezplačno, ena ura brezplačne smučarske šole za otroke do 14. leta, enkraten brezplačen vstop v Aquapark za otroke do 14. leta in 10 % popust na ceno nastanitve. 
 • Teden večno mladih (od 28.1. do 4.2.2018): večdnevne smučarske karte za vse starejše od 60 let za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske delavnice na temo varnega smučanja in 10 % popust na ceno nastanitve.
 • Odklop za dame na Voglu (od 4.3. do 11.3.2018): večdnevne smučarske karte za vse ženske nad 18 let za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačne smučarske karving delavnice, test smuči za sezono 2018/2019, apres ski koktajl v restavraciji Viharnik, ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici in 10 % popust na ceno nastanitve.
 • Smučajmo brezplačno v posezoni (od 12.3.2018 do konca sezone): večdnevne smučarske karte za smučanje na Voglu po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", brezplačen najem osnovne smučarske opreme (smuči, deska).
 • Pri vseh paketih veljajo tudi vse ostale ugodnosti, ki so jih deležni naši gosti: brezplačen ski-bus, cenejša smučarska šola, cenejša izposoja smučarske opreme, boni za aquapark, boni za gurmane ...
 • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Voglu. 


Vozovnice prejmete v apartmaju in se tako izognete čakalni vrsti. V primeru, da boste smučali pred vašo prijavo v apartma, vas vozovnice čakajo v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, telefon: 04 574 76 00), vendar morate to prej najaviti. Prosimo, da za nakup smučarskih kart javite vsaj 3 dni pred vašim prihodom!


DRUGE SMUČARSKE UGODNOSTI
 (za smučarsko sezono 2017/2018):

 • Uporaba brezplačnega ski-bus prevoza na Vogel (storitev je na voljo od 15.12.2017 do konca sezone) ob predložitvi Zimske kartice mobilnosti, ki jo prevzamete v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (javite nam vnaprej). Postaja je to sezono locirana ob glavni cesti pred uvozom v naselje (pri žagi, 50 m stran od apartmaja). Oglejte si vozni red ski-busa. Na voljo bo tudi brezplačni ski-bus na Soriško planino in na Pokljuko.
 • Možnost spravila smučarske opreme direktno na smučišču Vogel za simbolično ceno pri ponudniku ALPINSPORT pri zgornji postaji nihajke.
 • 20 % popust na izposojo smučarske opreme, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
 • 20 % popust na smučarsko šolo, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


ZIMSKA KARTICA MOBILNOSTI
 (od 1.11.2017 do 31.3.2018)

 • Basic kartica (kartica je za vse naše goste brezplačna): brezplačni smučarski avtobus in vsi redni avtobusni prevozi v Bohinju. 
 • Premium kartica (plačljiva kartica): poleg brezplačnih avtobusnih prevozov imate na voljo brezplačne oglede naravnih in kulturnih znamenitosti, popuste na zimske športne aktivnosti in še dodatne popuste pri ponudnikih).
 • Zimsko kartico mobilnosti dobite v TIC BOHINJSKA BISTRICA (glej zemljevid).
 • Več informacij: https://www.bohinj.si/mehka-mobilnost/zimska-kartica-bohinj/.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran