Apartmaji v Bohinju

V Bohinjski Bistrici, tik ob gozdu, popolnoma odmaknjena od turističnega vrveža stoji Hiša Bohinjskih 7 s sedmimi popolnoma novimi luksuzno opremljenimi apartmaji, ki predstavljajo naravne lepote Bohinja. V hišo je bilo vloženo veliko ljubezni in truda, upamo, da boste to prepoznali tudi vi, dragi gostje, saj je tu izključno zaradi vas.

V pritličju hiše se nahajajo studio Soteska (za 2 osebi), apartma Reka (za 4 osebe) ter apartma Jezero (za 4 osebe). Vsaka izmed enot ima lasten balkon ter izhod na vrt.
V prvem nadstropju se nahajajo apartmaji Planina (za 4 osebe), Dolina jezer (za 3 ali 4 osebe) ter dvoetažni apartma Slap (za 5 oseb), nad katerimi bodo posebno navdušeni otroci. Vsi imajo lasten balkon, Slap pa celo dva.
Drugo nadstropje krasi apartma Vršac »de luxe«, izjemno prostoren apartma za 4 do 6 oseb z dvema spalnicama, ogromnim in vrhunsko opremljenim dnevnim prostorom, jedilnico in kuhinjo, lastno savno, veliko kopalno kadjo, klimatsko napravo, velikim balkonom ter prečudovitim razgledom na okoliške gore, vključno s Triglavom.

Vsi apartmaji so nadstandardno opremljeni: pohištvo narejeno po meri, prijetne spalnice, najbolj sodobne kuhinje, udobne sedežne garniture iz pravega usnja, veliki LCD TV sprejemniki, wi-fi povezava, klimatske naprave, itd. Ker vemo, kaj v sodobnem času pomeni kvaliteten spanec, smo postelje opremili z izjemno kvalitetnimi ležišči, saj resnično želimo, da si pri nas odpočijete. Dobro se zavedamo dejstva, da zahtevni gostje pričakujete brezhibno čiste apartmaje, zato smo temeljito poskrbeli za to. Pri nas ne bo potrebno splakovati posode in kozarcev pred uporabo ali obrisati prahu iz predalov in s polic, saj za brezhibno čistočo poskrbi naše osebje tik pred vašim prihodom. Parkirate neposredno ob objektu, kjer vam je na voljo 7 pokritih parkirnih mest.

Povrhu vsega boste v kletnih prostorih našli mesto, kjer se boste prijetno sprostili in prepustili ugodju: jacuzzi, savna ter prostor za počitek in razvajanje. Vse to lahko uporabljate le vi, gosti Hiše Bohinjskih 7.

Za vas imamo v pripravi organizirane pohode, kolesarske ture, nasvete za optimalno preživljanje prostega časa, tako za aktivne kot tudi tiste bolj umirjene.

Aktivnosti, ki jih Bohinj ponuja so res številne: planinarjenje, kolesarjenje, kopanje, sprehodi po neokrnjeni naravi, plezanje, jadralno padalstvo, veslanje, plavanje ter druge vodne aktivnosti v jezeru in reki, kot so ribolov in vožnja s čolni. Pozimi v Bohinju lahko smučate na smučišču ali se podate na turno smuko na okoliške vrhove, lahko tečete na smučeh ali se odločite za drsanje ...

Maksimalno se bomo trudili, da vam bomo v vsem ustregli, saj si želimo zahtevnih gostov, ki znajo ceniti kakovost življenja.

Obiščite nas in pričarali vam bomo nepozabne počitnice. Za vse ostalo bo poskrbel naš slovenski biser Bohinj, ki navduši prav vsakega.

Dobrodošli v Hiši Bohinjskih 7. Tu boste našli vse, kar življenje ponuja.

Ekipa Bohinjskih 7

ključni poudarki:
apartmaji, bohinj, nastanitev, nadstandard, prenočišče, namestitev, narava, tematske sobe, oddih, sprostitev, wellness

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran