Apartmaji Bohinjskih 7


Dragi gosti,

poleg storitev v Hiši Bohinjskih 7, kot so wellness in fitness v popolni intimi, brezplačen WiFi, brezplačno parkirno mesto, možnost pranja perila..., lahko kot naši gosti izkoristite še vrsto drugih ugodnosti in sicer: 

 
POLETNE AKTIVNOSTI (pomlad - poletje - jesen 2022):

 • 20% popust na izposojo koles, kajakov ali kanujev, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo... pri ponudniku ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).


OSTALE AKTIVNOSTI
 (veljavno celo leto):

 • 15 % popust na najem steze za bowling v BOHINJ ECO HOTEL (ob predložitvi kupona).
 • 15 % popust na vstopnino v Solno sobo v AQUAPARK (ob predložitvi kupona).


ZA GURMANSKE UŽITKE
 (veljavno celo leto):

 • 10 % popust na hrano in pijačo ob plačilu z gotovino v gostilni DANICA, Triglavska cesta. 60, Bohinjska Bistrica pri kampu (kupon predložite ob naročilu). V zimski sezoni odprto samo med počitnicami in ob vikendih. 


BREZPLAČNI PREVOZI
 (junij - september 2022):


MEHKA MOBILNOST | KARTICA JULIJSKE ALPE: BOHINJ
 (od 1.4. do 15.11.2022):

 • Kartica "JULIJSKE ALPE: BOHINJ" je na voljo vsem gostom Bohinjskih 7, ki pri nas prenočite vsaj dvakrat. Kartico lahko kupite v TIC BOHINJSKA BISTRICA (glej zemljevid).
 • Ugodnosti in cenik za 2022:
      - brezplačno parkiranje v Bohinju (velja samo s parkirno kartico),
      - brezplačni prevozi z avtobusi v Bohinju,
      - brezplačna vožnja s panoramsko ladjo po Bohinjskem jezeru,
      - brezplačne vstopnice za ogled znamenitosti (Slap Savica, Mostnica, muzeji, cerkev sv. Janeza Krstnika),
      - brezplačna dovolilnica za uporabo vstopno-izstopnih mest,
      - brezplačne enosmerne ali povratne vozovnice za vlak,
      - 50 % popust na avtobusno vozovnico na relaciji Bohinj - Ljubljana,
      - 20-30 % popust v Vodnem parku Bohinj, 
      - 20 % popust na povratno vožnjo z nihalko na Vogel za individualne goste,
      - številne ostale ugodnosti (preverite brošuro).
  Opozorili bi vas, da je v Triglavskem Narodnem Parku povsod prepovedano parkirati izven označenih parkirišč. Kazni so visoke, redarji so striktni.

 ZIMSKE AKTIVNOSTI
:


SKI PAKETI ZA VEČDNEVNO SMUČANJE NA VOGLU 
(sezona 2021/2022):

 • Ponujamo vam cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Voglu. Večdnevne vozovnice morate koristiti v zaporednih dnevih, torej brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Za ponudbo ski paketa nas kontaktirajte. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Vozovnice prejmete v apartmaju in se tako izognete čakalni vrsti. V primeru, da boste smučali pred vašo prijavo v apartma, vas vozovnice čakajo v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, telefon: 04 574 76 00), vendar morate to prej najaviti. Prosimo, da za nakup večdnevnih smučarskih kart javite vsaj 3 dni pred vašim prihodom!
 • Pri vseh paketih veljajo tudi vse ostale ugodnosti, ki so jih deležni naši gosti: brezplačen ski-bus, cenejša smučarska šola, cenejša izposoja smučarske opreme, boni za gurmane ...
 • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske vozovnice na Voglu.


ATRAKTIVNI POSEBNI SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE VOGEL
 (sezona 2021/2022):

 • Vsi posebni zimski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Velja samo ob direktni rezervaciji (ne velja pri rezervacijah preko agencij). Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Otvoritev sezone 2021/2022 (od začetka sezone do 17.12.2021): "plačate 2 dni, smučate 3 dni" - plačate dvodnevno smuko in vam podarimo brezplačen dodatni dan smučanja.
 • Družinski tedni v Bohinju (od 15.1. do 28.1.2022): vsi otroci do vključno 14. leta v spremstvu dveh odraslih oseb smučajo povsem brezplačno, ena ura brezplačne smučarske šole za družino (1 odrasel in 1 otrok), enkraten brezplačen vstop v Vodni park v Bohinjskih Bistrici za otroke. 
 • FREE SKI v posezoni (od 21.3.2022 do konca sezone): večdnevne smučarske karte po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", 50 % popust na najem osnovne smučarske opreme (smuči, deska), ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici.


SMUČARSKI PAKETI ZA SMUČIŠČE SORIŠKA PLANINA
 (sezona 2021/2022):

 • Ponujamo vam cenovno ugodne ski pakete za večdnevno smučanje na Soriški planini. Večdnevne vozovnice morate koristiti v zaporednih dnevih brez prekinitev. Glede na pogoje smučišča možnosti za povračila ni. Ugodnost velja samo ob direktni rezervaciji v Bohinjskih7 in ne velja pri rezervacijah preko agencij. Za ponudbo ski paketa nas kontaktirajte. Paket morate obvezno najaviti vnaprej.
 • Na voljo so vam tudi vsi posebni smučarski paketi (enako kot za smučišče Vogel: otvoritev sezone, družinski tedni in free ski v posezoni). Vsi ti posebni smučarski paketi veljajo pri najmanj treh nočitvah v naših apartmajih (preverite cenik). Dodatno sta na Soriški planini na voljo še dva posebna smučarska paketa: 
 • Teden večno mladih (od 30.1. do 6.2.2022): večdnevne smučarske karte za vse starejše od 60 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske delavnice ter popust na ceno nastanitve.
 • Odklop za dame (od 6.3. do 13.3.2022): večdnevne smučarske karte za vse ženske nad 18 let po polovičnih cenah - "plača 1, smučata 2", ena ura brezplačnega kopanja v Vodnem parku v Bohinjski Bistrici, ena ura brezplačne smučarske karving delavnice, apres ski koktajl na smučišču.
 • Preverite splošni cenik in pogoje za smučarske karte na Soriški planini. 


DRUGE SMUČARSKE UGODNOSTI
 (sezona 2021/2022):

 • Uporaba brezplačnega ski-bus prevoza (vozni red in več informacij) na Vogel in na Soriško planino (storitev je na voljo od začetka do konca smučarske sezone) ob predložitvi Zimske kartice Julijske Alpe: Bohinj, ki jo prevzamete v Turističnem informacijskem centru v Bohinjski Bistrici (javite nam vnaprej). Ski-bus postaja je locirana ob glavni cesti pred uvozom v turistični kompleks (pri žagi, 50 m stran od apartmaja: glej zemljevid)(SKI BUS vozni red - Bohinjskih 7).  Na voljo bo tudi brezplačni ski-bus na Pokljuko.
 • 20 % popust na izposojo smučarske opreme, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
 • 20 % popust na smučarsko šolo, ponudnik ALPINSPORT (dogovorite se direktno z najavo, da ste gosti B7).
 • Možnost spravila smučarske opreme direktno na smučišču Vogel za simbolično ceno pri ponudniku ALPINSPORT pri zgornji postaji nihajke.
 • 10 % popust na smučarske karte (dnevne, 7-dnevne) na smučišču Senožeta (od predloženi naročilnici, ki jo dobite pri nas).


ZIMSKA KARTICA JULIJSKE ALPE: BOHINJ
 (od 16.11.2021 do 31.3.2022)

 • Basic kartica (kartica je za vse naše goste brezplačna): brezplačni smučarski avtobus in vsi redni avtobusni prevozi v Bohinju
 • Premium kartica (plačljiva kartica): poleg brezplačnih avtobusnih prevozov imate na voljo:    
      - brezplačno parkiranje na večini parkirišč v Bohinju (velja samo za parkirno kartico),
      - brezplačna uporaba tekaških prog,
      - brezplačen ogled slapa Savice,
      - brezplačni ogledi muzejev v Bohinju,
      - 50 % popust na 3-urno kopanje v Vodnem parku Bohinj,
      - 20 % popust za vse smučarske karte na smučišču Kozji hrbet (Kobla),
      - številne ostale ugodnosti.
 • Zimsko kartico dobite v TIC BOHINJSKA BISTRICA (glej zemljevid).
 • Več informacij in cenik: https://www.bohinj.si/kartica-julijske-alpe/.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran